Ο Αβραμίδης Π. Γρηγόριος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Επιμελητής της Γ' Ορθοπαιδικής Κλινικής του Ιδιωτικού Θεραπευτηρίου ΥΓΕΙΑ και του Ιδιωτικού Θεραπευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ στο Μαρούσι Αττικής. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χαλκίδα και κατάγεται από το Ναύπλιο. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου "Οστεοπόρωση και Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών" της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποίησε την ειδίκευση του στην Ορθοπαιδική Χειρουργική & Τραυματολογία, καθώς και στη Χειρουργική Άνω Άκρου & Μικροχειρουργική στο Γ.Ν. Αττικής ΚΑΤ. Εξειδικεύεται στην Αρθροσκοπική Χειρουργική του Ώμου, του Γόνατος και των υπόλοιπων αρθρώσεων αλλα και στην Αρθροπλαστική Ώμου, Ισχίου & Γόνατος ταχείας αποκατάστασης.

Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας “Ε.Ε.Χ.Ο.Τ”, της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας Χειρουργικής Γόνατος & Αθλητικών Κακώσεων “Γεώργιος Νούλης”, της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής & Χειρουργικής Χεριού & Άνω Άκρου, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αθλητικής Τραυματολογίας & Αρθροσκόπησης “ESSKA” καθώς και της Αρθροσκοπικής Εταιρείας Νοτίου Αμερικής “ΑΑΝΑ”. Έχει λάβει σημαντικές υποτροφίες, ενώ τέλος έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.


Αρθροσκόπηση:
Μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Αβραμίδης Γρηγόριος εξηγεί τι είναι η Αρθροσκόπηση Ώμου και Γόνατος καθώς και ποιές παθήσεις του Ώμου, του Γόνατος και των υπολοίπων αρθρώσεων αντιμετωπίζονται αρθροσκοπικά.


Η Αρθροσκόπηση αποτελεί ελάχιστα επεμβατική και την πλέον σύγχρονη μέθοδο αντιμετώπισης των παθήσεων του ώμου, με στόχο την ταχεία ανάρρωση και πλήρη επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Μάθετε περισσότερα

Πραγματοποιείται μέσω 2-3 πολύ μικρών τομών, μήκους περίπου 1 εκατοστού. Ο χειρουργός εισάγει στο γόνατο μια πολύ μικρή κάμερα που λέγεται αρθροσκόπιο καθώς και μικροσκοπικά αρθροσκοπικά εργαλεία. Διορθώνει τις βλάβες στην ανατομία και δίνει λύση στο προβλήμα του ασθενούς.

Μάθετε περισσότερα

Η ρομποτικά υποβοηθούμενη αντικατάσταση της άρθρωσης του γόνατος ή του ισχίου με την βοήθεια του ρομποτικού βραχίονα «MAKO-STRYKER» αποτελεί την πιο εξελιγμένη μέθοδο σχεδιασμού και πραγματοποίησης αρθροπλαστικής που υπάρχει στη χώρα μας

Μάθετε περισσότερα

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Αβραμίδης Γρηγόριος αναλύει τα σημαντικότερα θέματα και δίνει απάντηση σε πολλά ερωτήματα γύρω από μία επέμβαση Ολικής Αρθροπλαστικής Γόνατος.

Μάθετε περισσότερα

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις