Νέα

| Δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αρθροσκόπησης και Αθλητικών Κακώσεων ESSKA

Δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αρθροσκόπησης και Αθλητικών Κακώσεων ESSKA Nov 1

Δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αρθροσκόπησης και Αθλητικών Κακώσεων ESSKA


  Τα αποτελέσματα της αντιμετώπισης της υποτροπιαζουσας πρόσθιας αστάθειας του Ώμου σε 51 ασθενείς με 8 χρόνια μετεγχειρητικής παρακολουθησης είναι πλέον δημοσιευμένη στο περιοδικό της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αθλητικών Κακώσεων και Αρθροσκόπησης "KSSTA". Συγκεκριμένα η μελέτη πραγματοποιήθηκε εξ΄ολοκλήρου στην Γ΄ Ορθοπαιδική κλινική του Ιδιωτικού Θεραπευτηρίου Υγεία και όλοι οι  ασθενείς μας αντιμετωπίστηκαν αρθροσκοπικά με συρραφή της βλάβης του επιχειλίου χόνδρου και επιπλεον με την τεχνική Remplissage. 

  Τα αποτελέσματα κρίνονται εξαιρετικά με το 95% των ασθενών να δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι και να επιστρέφουν πλήρως στις καθημερινές δραστηριότητές τους. Η επέβαση είναι απόλυτα ασφαλής και αποτελέσματική καθώς το ποσοστό των υποτροπών είναι μόλις 5% στα 8 έτη μετεγχειρητικά. 

                                                                         

 

Παρακολοθήστε το βίντεο με τα βασικά σημεία της αρθροσκοπικής αντιμετώπισης της υποτροπιάζουσας αστάθειας του ώμου με συρραφή της βλάβης του επιχειλίου χόνδρου και με την τεχνική Remplissage.

 

Δείτε το άρθρο εδώ όπως δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αθλητικών Κακώσεων και Αρθροσκόπησης - KSSTA.

Κοινοποιήστε:


Διαβάστε επίσης