Χειρουργικές Θεραπείες

Ολική Αρθροπλαστική Γόνατος

Η Ολική Αρθροπλαστική είναι μία ασφαλής και αποτελεσματική επέμβαση που ανακουφίζει από τον πόνο, διορθώνει την παραμόρφωση του γόνατος και επιτρέπει στον ασθενή να επιστρέψει στις δραστηριότητές του.


Αρθροσκόπηση Αγκώνα

Η Αρθροσκόπηση αποτελεί σήμερα την λιγότερο επεμβατική μέθοδο, που προσφέρει διάγνωση και αντιμετώπιση ταυτόχρονα σε πολλές παθήσεις των αρθρώσεων.


Αρθροσκόπηση Ποδοκνημικής ή Αστραγάλου

Η αρθροσκόπηση αποτελεί σήμερα την λιγότερο επεμβατική μέθοδο στην ορθοπαιδική. Μέσω 2-3 τομών στο δέρμα, μήκους περίπου 0.5 εκατοστού, προσφέρει  διάγνωση και ταυτόχρονα αντιμετώπιση σε πολλές παθήσεις της ποδοκνημικής


Αρθροσκόπηση Ώμου

Η Αρθροσκόπηση αποτελεί ελάχιστα επεμβατική και την πλέον σύγχρονη μέθοδο αντιμετώπισης των παθήσεων του ώμου, με στόχο την ταχεία ανάρρωση και πλήρη επιστροφή στις δραστηριότητές σας.


Ρομποτικά υποβοηθούμενη Αρθροπλαστική Γόνατος και Ισχίου με το σύστημα ΜΑΚΟ

Η ρομποτικά υποβοηθούμενη αντικατάσταση της άρθρωσης του γόνατος ή του ισχίου με την βοήθεια του ρομποτικού βραχίονα «MAKO-STRYKER» αποτελεί την πιο εξελιγμένη μέθοδο σχεδιασμού και πραγματοποίησης αρθροπλαστικής που υπάρχει στη χώρα μας


Αρθροσκόπηση Γόνατος

Πραγματοποιείται μέσω 2-3 πολύ μικρών τομών, μήκους περίπου 1 εκατοστού. Ο χειρουργός εισάγει στο γόνατο μια πολύ μικρή κάμερα που λέγεται αρθροσκόπιο καθώς και μικροσκοπικά αρθροσκοπικά εργαλεία. Διορθώνει τις βλάβες στην ανατομία και δίνει λύση στο προβλήμα του ασθενούς.