Παθήσεις

Παθήσεις Ώμου | Αβραμίδης 

Ώμος

Οι Παθήσεις του Ώμου είναιι αρκετ συχνές τόσο σε αθλητές όσο και σε ανθρώπους με εργασία μπροστά σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Διαβάστε περισσότερα για τις παθήσεις του ώμου αλλά και την αντιμετώπισή τους εδώ. 

Μάθετε περισσότερα
Ορθοπαιδικές Παθήσεις στον Αγκώνα | Αβραμίδης

Αγκώνας

Οι παθήσεις του αγκώνα τις περισσότερες φορές προκαλούν πόνο και δυσκαμψία στην κίνηση του χεριού. Εμπιστευθείτε τον Ορθοπαιδικό Γρ. Αβραμίδη με πολυετή εμπειρία για την έγκαιρη αντιμετώπιση.

Μάθετε περισσότερα
Πηχεοκαρπική - Χέρι | Αβραμίδης 

Πηχεοκαρπική - Χέρι

Ο σύχγρονος τρόπος ζωής και η χρήση του υπολογιστή συχνά είναι η αιτία για την εμφάνιση παθήσεων τόσο στο χέρι όσο και στην πηχεοκαρπική. Μάθετε περισσότερα και προγραμματίστε το επόμενο ραντεβού σας για ενημέρωση από τον ιατρό Γρ. Αβραμίδη. 

Μάθετε περισσότερα
Ισχίο | Aβραμίδης

Ισχίο

Ο πόνος στο ισχίο ταλαιπωρεί συνήθως άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και αρκετές φορές απαιτείτε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση παθήσεν στο ισχίου όπως είναι το κάταγμα ισχίου. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Μάθετε περισσότερα
Γόνατο | Αβραμίδης

Γόνατο

Το γόνατο αποτελεί μία ευαίσθητη περιοχή αφού εύκολα προκαλούνται τραυματισμοί και κακώσεις. Αντιμετωπίστε τον πόνο στο γόνατο με σύγχρονες θεραπείες, συμβουλευόμενοι τον Ορθοπαιδικό Γρ. Αβραμίδη.

Μάθετε περισσότερα
Ορθοπαιδικές Παθήσεις στην Ποδοκνημική - Πόδι

Ποδοκνημική - Πόδι

Οι παθήσεις τόσο στο πόδι όσο και στην ποδοκνημική δημιουργούνται συνήθως από τα όχι και τόσο ποιοτικά υποδήματα. Με πολυετή εμπειρία στις ορθοπαιδικές παθήσεις στην άρθρωση της ποδοκνημικής, ο γιατρός Γρ. Αβραμίδης αναλαμβάνει τη σωστή αντιμετώπιση τέτοιου είδους παθήσεων. 

Μάθετε περισσότερα
Σπονδυλική Στήλη | Αβραμίδης

Σπονδυλική Στήλη

Ο πόνος στη σπονδυλική στήλη υποδηλώνει κάποια πάθηση  που συνήθως προκαλείται από τη λάθος στάση του σώματος. Διαβάστε περισσότερα εδώ από τον εξειδικευμένο Χειρουργό Ορθοπαιδικό Γρ. Αβραμίδης.

Μάθετε περισσότερα