Γόνατο

Ρομποτικά υποβοηθούμενη Μονοδιαμερισματική Αρθροπλαστική Γόνατος με το σύστημα ΜΑΚΟ

Στην Ρομποτικά υποβοηθούμενη Μονοδιαμερισματική Αρθροπλαστική Γόνατος με το σύστημα ΜΑΚΟ αντικαθίσταται με εξαιρετική ακρίβεια μόνο το κατεστραμμένο τμήμα της άρθρωσης, διατηρώντας το φυσιολογικό τμήμα του γόνατος


Ρομποτικά υποβοηθούμενη Ολική Αρθροπλαστική Γόνατος με το σύστημα ΜΑΚΟ

ρομποτικά υποβοηθούμενη αρθροπλαστική γόνατος με το σύστημα ΜΑΚΟ


Σύνδρομο Λαγονοκνημιαίας Ταινίας

Το Σύνδρομο Λαγονοκνημιαίας Ταινίας είναι μια αρκετά συχνή πάθηση στους αθλητές και ιδίως στους δρομείς που διανύουν μεγάλες αποστάσεις, δρομείς του στίβου ή ποδηλάτες.


Ρήξη Οπίσθιου Χιαστού Συμπτώματα & Αποκατάσταση | Aβραμίδης

Ο τραυματισμός και η Ρήξη Οπισθίου Χιαστού Συνδέσμου είναι σπάνιος,  γι' αυτό τον λόγο όταν υποστεί ρήξη ο οπίσθιος χιαστός σημαίνει ότι έχει ασκηθεί σε αυτόν πολύ ισχυρή βία, προκαλώντας βαριά συμπτώματα.


Ολική Αρθροπλαστική Γόνατος

Η Ολική Αρθροπλαστική Γόνατος είναι μία ασφαλής και αποτελεσματική επέμβαση που ανακουφίζει από τον πόνο, διορθώνει την παραμόρφωση του γόνατος και επιτρέπει στον ασθενή να επιστρέψει στις δραστηριότητές του.


Κύστη Μηνίσκου και Ιγνυακή Κύστη Baker

Η Κύστη Μηνίσκου Baker εντοπίζεται στην οπίσθια επιφάνεια του γόνατος, στην ιγνυακή χώρα. Η κύστη Μηνίσκου χαρακτηρίζεται από συλλογή υγρού μέσα στη μάζα του έσω ή έξω μηνίσκου.


Αρθροσκόπηση Γόνατος: Eλάχιστα Επεμβατική Τεχνική από Εξειδικευμένο Ορθοπαιδικό

Η Aρθροσκόπηση Γόνατος είναι στις μέρες μας μία από τις συχνότερες ορθοπαιδικές επεμβάσεις. Αποτελεί την πιο αξιόπιστη τεχνική για την διάγνωση και ταυτόχρονα την αντιμετώπιση των παθήσεων του γόνατος.


Αρθρίτιδα Γόνατος

Η αρθρίτιδα γόνατος, είναι η παθολογική κατάσταση στην οποία μεταπίπτει η άρθρωση του γόνατος λόγω τραυματισμού των στοιχείων του (οστού - μηνίσκου - χόνδρου), είτε λόγω εκφύλισης.


Ρήξη Μηνίσκου

Η Ρήξη Μηνίσκου μπορεί να οφείλεται σε τραυματισμό σε νέους ασθενείς, αλλά συμβαίνει χωρίς ιδιαίτερη βία σε μεγαλύτερες ηλικίες (εκφυλιστική διαδικασία). Ο έντονος πόνος, το οίδημα και ο περιορισμός της κίνησης του γόνατος ειναι τα συχνότερα σημεία μιας ρήξης μηνίσκου.


Ρήξη Πρoσθίου Χιαστού Συνδέσμου

Η Ρήξη Πρoσθίου Χιαστού Συνδέσμου είναι συχνή κάκωση και συμβαίνει συχνά σε άτομα που ασχολούνται με αθλήματα επαφής (π.χ. ποδόσφαιρο και μπάσκετ) ή με αθλήματα που απαιτούν ξαφνικές αλλαγές κατεύθυνσης (π.χ. σκι).