Διεθνές Συνέδριο Αρθροσκόπησης και Χειρουργικής Ισχίου, Σανταντέρ Ισπανία 2019

Διεθνές Συνέδριο Αρθροσκόπησης και Χειρουργικής Ισχίου, Σανταντέρ Ισπανία 2019 Feb 16

Διεθνές Συνέδριο Αρθροσκόπησης και Χειρουργικής Ισχίου, Σανταντέρ Ισπανία 2019


Στο Σανταντέρ της Ισπανίας πραγματοποιήθηκε το 10ο Διεθνές συνέδριο ισχίου εστιασμένο στην αρθροσκόπηση του ισχίου αλλά και τις εξελίξεις στη χειρουργική του ισχίου. Στόχος του συνεδρίου ήταν η παρουσίαση και η εκτέλεση των νέων τεχνικών στην αρθροσκόπηση ισχίου αλλα τις εξελίξεις στην τεχνολογία για την διατήρηση της άρθρωσης του ισχίου από εξειδικευμένους χειρουργούς ισχίου από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Τα θέματα που καλύφθηκαν ήταν: αρθροσκόπηση ισχίου, ανατομία, απεικόνιση, κλινική εξέταση, μηροκοτυλιαία πρόσκρουση, cam  & pincer, επιχειλιος χόνδρος, αρθρικός χόνδρος, αναθεώρηση αρθροσκόπησης ισχίου, πρόσκρουση εξωαρθρική, περιτροχαντήριος χώρος, αθλητικές κακώσεις, οστεϊτιδα ηβικής σύμφυσης, αστάθεια Ισχίου, δυσπλασία οσχίου, οστεονεκρωση ισχίου, κατάγματα και ολική αρθροπλαστική ισχίου.

Πραγματικά ένα εξαιρετικό σεμινάριο που κάλυψε όλη την παθολογία του ισχίου και ιδιαίτερα τις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές της αρθροσκόπησης του ισχίου. Έτοιμοι να τα εφαρμόσουμε στην κλινική μας πράξη και να δώσουμε λύσεις στους ασθενείς μας. Κοντά στις εξελίξεις!

 

                       

                                                                                                                       

 

 

Κοινοποιήστε:


Διαβάστε επίσης