Επίσκεψη στο Ινστιτούτο Ώμου του Dr Jean Kany στην Τουλούζη

Επίσκεψη στο Ινστιτούτο Ώμου του Dr Jean Kany στην Τουλούζη Oct 31

Επίσκεψη στο Ινστιτούτο Ώμου του Dr Jean Kany στην Τουλούζη


Ο Dr Jean Kany είναι ένας από τους κορυφαίους χειρουργούς Ώμου, διεθνώς αναγνωρισμένος και ένας από τους κυριότερους εκπροσώπους της Γαλλικής σχολής Ώμου στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Είχα την χαρά και την τύχη  να είμαι μαζί του για μια εβδομάδα, παρακολουθώντας απο κοντά τις καινοτομίες στη χειρουργική του Ώμου. Συμμετέχοντας σε  μια σειρά απο χειρουργικές επεμβάσεις Αρθροσκόπησης και Αρθροπλαστικής Ώμου και μαθαίνοντας πολλά από τα "tips and tricks" της Γαλλικής σχολής Ωμου.

Επιπλέον, καθημερινά μετά το τέλος των χειρουργείων ακολουθούσε ο έλεγχος των ασθενών που είχαν χειρουργηθεί καθώς και η παρακολούθηση της πορείας των παλιότερων ασθενών. Αξιολογώντας μαζί τα αποτελέσματα αλλά και τις μεθόδους αποκατάστασης και επιστροφής στις αθλητικές δραστηριότητες των ασθενών, είχα την ευκαιρία να συζητήσω μαζί του για πολλά και ενδιαφέροντα ζητήματα γύρω από τις παθήσεις του Ώμου . 

Ένα ταξίδι που τελείωσε με πολλές εμπειρίες και νέες γνώσεις, ώστε να τις εφαρμόζουμε πλέον στους ασθενείς μας και να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πλάι πλάι με τον Dr Jean Kany σε Αρθροσκόπηση για αποκατάσταση ρήξης τενοντίου πετάλου του ώμου. Μοναδική εμπειρία και  πολλές τεχνικές της Γαλλικής Σχολής Ώμου είναι πλέον στη φαρέτρα μάς.

 

Κοινοποιήστε:


Διαβάστε επίσης