Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Ώμου στη Νίκαια της Γαλλίας. Nice Shoulder Course 2018

Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Ώμου στη Νίκαια της Γαλλίας. Nice Shoulder Course 2018 Jun 4

Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Ώμου στη Νίκαια της Γαλλίας. Nice Shoulder Course 2018


 

Στην Νίκαια της Γαλλίας πραγματοποιήθηκε ένα από τα πιο σημαντικά σεμινάρια ώμου για το 2018. Συμμετείχαν 847 σύνεδροι  Ορθοπαιδικοί Χειρουργoί  Ώμου, και ανάμεσα τους ήμασταν και 6 Έλληνες και νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και τιμή για αυτό.

Το Nice Shoulder Course είναι ένα τριήμερο σεμινάριο που διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια και καλύπτει όλα τα θέματα γύρω από την άρθρωση του ώμου με τους πιο έμπειρους  χειρουργούς Ώμου από την Ευρώπη, την Αμερική, την Ιαπωνία, καθώς και από τον υπόλοιπο κόσμο. 
Συγκεκριμένα, η θεματολογία περιλάμβανε ρήξεις του τενοντίου πετάλου του ώμου, εξαρθρήματα του ώμου και της ακρωμιοκλειδικής,  χρόνια αστάθεια,  κατάγματα της ωμικής ζώνης, αρθρίτιδα και αρθροπλαστική ώμου σε νέους ασθενείς. Επιπλέον όλες τις νέες τεχνικές και εξελίξεις στην αρθροσκοπική καθώς και στην ανοικτή χειρουργική του ώμου, όπως και πολύτιμες τεχνικές συμβουλές, εμπειρίες, αλλά και λύσεις στους κοινούς μας προβληματισμούς. 

Έχοντας ως εφόδιο λοιπόν τη γνώση των νέων χειρουργικών τεχνικών και εξελίξεων στην χειρουργική του ώμου, στόχος είναι να εξασφαλίσουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα και την άμεση αποκατάσταση των ασθενών που πάσχουν από παθήσεις του ώμου.

                    

Κοινοποιήστε:


Διαβάστε επίσης