Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3o Διεθνές Συνέδριο Ώμου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3o Διεθνές Συνέδριο Ώμου Feb 13

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3o Διεθνές Συνέδριο Ώμου


 

Το 3ο Διεθνές Συνέδριο Ώμου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα  από τις 7 έως τις 9 Φεβρουαρίου, διοργανώθηκε  με απόλυτη επιτυχία από την Γ' Ορθοπαιδική Κλινική του Ιδιωτικού Θεραπευτηρίου Υγεία. Η συμμετοχή ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη και σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

Συγκεκριμένα υπήρξαν  90  ομιλητές και εκπαιδευτές απο όλη την Ευρώπη, εξειδικευμένοι στην αρθροσκοπική κ ανοιχτή χειρουργική του ώμου, ενώ οι συμμετέχοντες  έφτασαν τους 350 στο θεωρητικό μέρος,120 στο ειδικό φυσικοθεραπευτικό course και 72 στα πτωματικά παρασκευάσματα που εκπαιδεύτηκαν τόσο στην αρθροσκόπηση, όσο και στην αρθροπλαστική του ώμου.                                   

Ηταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά, για μένα προσωπικά, να είμαι μέλος της οργανωτικής και επιστημονικής επιτροπής του Συνεδρίου, να συμμετέχω ενεργά στα ζωντανά χειρουγεία που πραγματοποιήθηκαν στο Ιδιωτικό  Θεραπευτήριο Υγεία, να είμαι εκπαιδευτής στην αρθροσκοπική χειρουργική σε πτωματικά παρασκευάσματα  στο ανατομείο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, καθώς και ομιλητής στο ειδικό course των φυσικοθεραπευτών. 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε ένα χρόνο από τώρα, για το 4ο Athens Shoulder Course και θα προσπαθήσουμε  να γίνει ακόμα καλύτερο, σε μια προσπάθεια να είμαστε για ακόμα μια φορά κοντά στις εξελίξεις στην άρθρωση του ώμου, άλλα και σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουμε τις εξελίξεις! 

 

          

                                                                           

                                                                                                              

Κοινοποιήστε:


Διαβάστε επίσης