2nd Athens Shoulder Course

2nd Athens Shoulder Course Jan 27

2nd Athens Shoulder Course


Λίγες μέρες μόνο απομένουν για το 2ο Διεθνές Σεμινάριο Ώμου στην Αθήνα. Για 2η συνεχή χρονιά διοργανώνουμε το " Athens Shoulder Course" και σας προσκαλούμε με χαρά!

To 3-ήμερο σεμινάριο αποτελείται από το, χωρίς κόστος συμμετοχής, θεωρητικό μέρος που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. ΛΟΥΡΟΣ» του νοσοκομείου Μητέρα στις 01/02 και 02/02/2018 και το πρακτικό μέρος, με κόστος συμμετοχής, στο Εργαστήριο Ανατομίας ΕΚΠΑ στις 03/02/2018.

Σκοπός του σεμιναρίου αυτού είναι η παρουσίαση μέσω live surgeries και διαλέξεων των αποτελεσματικότερων μεθόδων και καινοτόμων προσεγγίσεων αντιμετώπισης των προβλημάτων του ώμου. Στους συμμετέχοντες δίνεται η ευκαιρία να συζητήσουν με Έλληνες και Ευρωπαίους καταξιωμένους ορθοπαιδικούς χειρουργούς για τα πιο επίκαιρα ορθοπαιδικά θέματα. Όσοι συμμετάσχουν στο πρακτικό μέρος, θα εκπαιδευτούν σε σύγχρονες και πρωτοπόρες μεθόδους πάνω σε πτωματικά παρασκευάσματα στο Εργαστήριο Ανατομίας και Χειρουργικής Ανατομικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

www.athens-shoulder-course.com

Κοινοποιήστε:


Διαβάστε επίσης