3rd Athens Shoulder Course

3rd Athens Shoulder Course Feb 6

3rd Athens Shoulder Course


 

Λίγες ώρες απέμειναν για το συνέδριο που έγινε θεσμός!

Για 3η συνεχή χρονιά  διοργανώνουμε το “Athens Shoulder Course” και με χαρά προσκαλούμε ορθοπαιδικούς χειρουργούς και φυσικοθεραπευτές, αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις γύρω από την άρθρωση του ώμου  να συμμετέχουν σε αυτό.

                                                                           

Το θεωρητικό μέρος θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Royal Olympic» και θα είναι δωρεάν, ενώ το πρακτικό μέρος  θα γίνει στο εργαστήριο Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στόχος του συνεδρίου είναι να παρουσιάσει όλες τις εξελίξεις καθώς και  καινοτόμες  τεχνικές όσον αφορά την χειρουργική του ώμου μέσω  ομιλιών από διακεκριμένους  oρθοπαιδικούς  xειρουργούς  ώμου από όλο τον κόσμο, ενώ θα υπάρξει και ζωντανή αναμετάδοση χειρουργείων. Τέλος οι  συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε πτωματικά παρασκευάσματα στις πιο σύγχρονες τεχνικές στη χειρουργική ώμου.

Επίσης για πρώτη φορά στην Αθήνα ορθοπαιδικοί  χειρουργοί θα συνεργαστούν με φυσικοθεραπευτές από όλον τον κόσμο και θα συζητήσουν για τα επίκαιρα θέματα γύρω από τη χειρουργική του ώμου, νέες μεθόδους θεραπείας και ιδέες σχετικά με τη διαχείρηση του πόνου και τη μετεγχειρητική αποκατάσταση.

                    

          

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως η οργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ιταλική και τη Γαλλική Αρθροσκοπική Εταιρεία (SIA-SFA) και διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Πανευρωπαϊκής Αρθροσκοπικής Εταιρείας (ESSKA), της Ευρωπαϊκής Εταιρείας ώμου (ESA) και της Παγκόσμιας αρθροσκοπικής εταιρείας (ISAKOS). 

 

Για το επιστημονικό πρόγραμμα επισκεφτείτε www.athens-shoulder-course.com/scientific-program 

Για το φυσικοθεραπευτικό πρόγραμμα επισκεφτείτε www.athens-shoulder-course.com/special-physiotherapists-course

 

 

 

Κοινοποιήστε:


Διαβάστε επίσης