Χειρουργικές Θεραπείες

Ολική Αρθροπλαστική Ισχίου: Αποτελεσματική επέμβαση από τον ορθοπαιδικό

Η Ολική Αρθροπλαστική Ισχίου είναι μία ασφαλής και αποτελεσματική επέμβαση που ανακουφίζει από τον πόνο και επιτρέπει στον ασθενή να επιστρέψει στις δραστηριότητές του.


Ανάστροφη Αρθροπλαστική Ώμου

Η Ανάστροφη Αρθροπλαστική Ώμου αναστρέφει τη φυσιολογική ανατομία και χρησιμοποιείται συχνά σε ασθενείς με Αρθροπάθεια Τενοντίου Πετάλου καθώς και σε κατάγματα της κεφαλής του βραχιονίου.


Ολική Αρθροπλαστική Γόνατος

Η Ολική Αρθροπλαστική Γόνατος είναι μία ασφαλής και αποτελεσματική επέμβαση που ανακουφίζει από τον πόνο, διορθώνει την παραμόρφωση του γόνατος και επιτρέπει στον ασθενή να επιστρέψει στις δραστηριότητές του.


Αρθροσκόπηση Αγκώνα

Η Αρθροσκόπηση Αγκώνα αποτελεί σήμερα την λιγότερο επεμβατική μέθοδο, που προσφέρει διάγνωση και αντιμετώπιση ταυτόχρονα σε πολλές παθήσεις του αγκώνα.


Αρθροσκόπηση Ποδοκνημικής ή Αστραγάλου

Η Αρθροσκόπηση Ποδοκνημικής ή Αρθροσκόπηση Αστραγάλου αποτελεί σήμερα την λιγότερο επεμβατική μέθοδο στην ορθοπαιδική. Μέσω 2-3 τομών στο δέρμα, μήκους περίπου 0.5 εκατοστού, προσφέρει  διάγνωση και ταυτόχρονα αντιμετώπιση σε πολλές παθήσεις της ποδοκνημικής


Ρομποτικά υποβοηθούμενη Αρθροπλαστική Γόνατος και Ισχίου με το σύστημα ΜΑΚΟ

Ρομποτική Αρθροπλαστική Γόνατος και Ισχίου: Η ρομποτικά υποβοηθούμενη αντικατάσταση της άρθρωσης του γόνατος ή του ισχίου με το σύστημα ΜΑΚΟ αποτελεί την πιο εξελιγμένη μέθοδο σχεδιασμού και πραγματοποίησης αρθροπλαστικής που υπάρχει στη χώρα μας.


Αρθροσκόπηση Γόνατος: Eλάχιστα Επεμβατική Τεχνική από Εξειδικευμένο Ορθοπαιδικό

Η Aρθροσκόπηση Γόνατος είναι στις μέρες μας μία από τις συχνότερες ορθοπαιδικές επεμβάσεις. Αποτελεί την πιο αξιόπιστη τεχνική για την διάγνωση και ταυτόχρονα την αντιμετώπιση των παθήσεων του γόνατος.


Αρθροσκόπηση Ώμου

Η Αρθροσκόπηση Ώμου αποτελεί μια ελάχιστα επεμβατική και την πλέον σύγχρονη μέθοδο αντιμετώπισης των παθήσεων του ώμου, με στόχο την ταχεία ανάρρωση και πλήρη επιστροφή στις δραστηριότητές σας.